Elifzeynepb 2. Ayinda baslayan pamukcugumuz birmek tukenmek bilmedi. 3 kutu mikostatin bitirdik kullandığımız karbonatin haddi hesabı yok. 2.5 ayin sonunda İngiliz karbonati sayesinde 2-3 temizlemeye gecti. Biz kurtulduk sizlerede faydasi olsun bilmeyenler icin paylasmak istedim😬
Bsrerkk Elifzeynepb ne kadar sıklıkla kullandınız karbonatı bende kullandım bir kaç defa tam geçirmedi
Tezzy Elifzeynepb ingiliz karbonatı ne canım markası falan mı hiç duymadım. Bizimde geçmeyen bir pamukçuğumuz var malesef 🙁
Elifzeynepb Bsrerkk normal kabonati gunde 2-3 kere kullandim 3 kutu ilac bitti nafile. İngiliz karbonatini gunde 2 kere kullaniyorum emziklerinide kaynatirken biraz karbonat koyuyorum gogsumude siliyorum bu sekilde mucadelimz😂😂
Tezzy Elifzeynepb çok teşekkür ederim. Yarın bende bi araştırıyım. 1 ayı geçti hala geçmedi pamukçuk🙁
Yagizinannesiii Nasıldı bizimkinin sadece dilinde beyazlık var ama pamukçuk mu bilmiyorum doktor ona benziyor dedi ama başka bir yerinde yok
hasretakkus Elifzeynepb pamukcuj oldugunu sadece dilindeki beyazliktanmı anliorsunuz 12 gunluk bebegim var dili beyaz ama ben süttür die dusunuodum
Elifzeynepb hasretakkus yok dudaklsrinda yanakalrindada beyazliklar var dilinde yok zaten bizim yanaklarin ic kisimlari
Bsrerkk Elifzeynepb hee anladım bende İngiliz karbonatlı aldım ama haftada 1-2 yapıyorum geçmedi tam olarak 2 aylık olduk azaldı ama o pamukçuğun bi zararı var mı
Emir29 Elifzeynepb bende tam 3 ay uğraştım ilaçlar karbonatli su sil sil bitmedi artık sinirlerim bozulmuştu daha sonra kendigilinden dökülüp geçmeye başladı 3 ay sonra kurtulduk şükür.
Elifzeynepb Emir29 bende bi kac gun biraktim dedim belki kendiliginden gecer ama dudaklarinin disina cikmaya basladi yekrar basladim temizlemeye😟
BusrArslan Ayy bizde de aynı sorun. Ve göğüs ucum oğluşun ağzı pamukcuk olduktan sonra acayip derecede aciyo emzirirken ☹ mikostatin kullanıyoruz bizde birazz azaldi ama göğüs uçlarındaki acı gecmiyo ta
Kuzumbenim Elifzeynepb doktor ve ebeler her ne kadar 6 aydan önce şu vermeyin desede her emzirmeden sonra bir çay kaşığı verilmeli. Bu sayede hiç pamukcuk olmaz