MervosP Merhaba ek gida veriyorum ogluma 6 ay 6 gunluk. Zeytinyagi siz ne kullaniyorsunuz acaba bebeklerinize ? Hangi marka kullaniyorsunuz?
Vanilya MervosP Ben Ege den bir arkadaşım köyleri zeytinlikleri var onların yaptığından alıyorum. Katkısız. Güzel. Annemler de bu koyu yeşil dışlı bişey alıyor marketten güzeldi onlarınki de ama adını bilmiyorum Marmarabirlik olabilir mi acaba
Ece-su MervosP benim eşimin ablası zeytinci ondan getiriyoruz baya 5 er litrelik senelerce tüketiyoruz bitti mi yine geliyor
MervosP Vanilya komili oyle bizde komili kullaniyoruz ama bebegime verebilirmuyim ki onu. Sizin cok iyiymiş bilindik yerden almanız
Vanilya MervosP İyi oldu benim için gerçekten. Bu dışı yemyeşil var koyu içi görünmüyor gibi adı neydi ya
brokoli bodrumda yaşıyoruz egede oldugumuz icin marketten almak yerine zeytinligi olup kendi yapanlardan aliyoruz mis gibi.
Vanilya MervosP Olabilir doğalmış o da. Şimdi baktım. Birde beyorganik e bak istersen onlarda bayağı iyi
dertlikerkenez MervosP merhaba, Halil esen berrak gurme zeytinyağı kullanıyorum. Asit oranı oldukça düşük. Çanakkale de üretim yapan yerel bir firma. İnternetten sipariş verilebiliyor.