Gizemduru Mrbb kızlar bebegım dogdugundan beri molfıks kullanıyorum fakat lastık kısımları bebegımın bacaklarını kızartıyor bır numara buyugunude aldık onu kullanıyorım nıspeten daha ıyı ama yinede sıkıyo ben buyuk ama bacaklarını lastıkler sıkıyo önerebılecegınız lastıklerı genıs olan bı bez varmı acaba sleep yı duydum onu denemek istiyorum ama endişelıyımde ilk defa bez degıstırıcez tecrubesı olanlar aktarabılırlermı?
Burcu35 Gizemduru mutlaka o lastik izi oluyor canım bebeği kucakta çok tutmakta iz yapıyor. Bez değiştirmede bi yeni bezden bi eski bezden kullanarak değiştirmeni öneririm pişiğe bire bir çözüm aklında olsun
Sumeyra35 Gizemduru evet biraz küçükler ben gayet memnunum 2numara kullanıyoruz 1.5aylığız ilk molfix kullandım ama çok kısa boyları sürekli sırtına çıkıyordu her çocukta değişiyor sanırım bu bez işi kimine iyi kimine pişik yapıyor
Burcu35 Gizemduru molfiks kullanıyorum sleepy mi kullansam dedin ya canım. Sleepy geçceksen eğer bir sleepy bir molfiks kullanmanı öneririm öyle yapınca pişik olmuyor aklında bulunsn diye dedim😊
Sevdiye Elam123 kesinlikle ben sleppy kullanıyordum daha sonra eşim Migros’ta çalıştığı için minies aldı bel bantları dar olmuyor tekrar sleppy geçmeyi düşünüyorum bu yüzden
Elam123 Sevdiye bende 2 numara aldım bin pişman oldum küçücük onu bitirmeye çalışıyorum . Bir büyüğünü alcm her zaman.