Yalp Kızlar bebeğim 6,5 aylık ek gıdaya yeni başladık. Siz emzirirken oruç tuttunuz mu nasıl oluyor zorlanıyor musunuz hem ev işleri hem yemek hem çocuk bakımı hem oruç vücut bunun hepsini kaldırıyor mu tutanlar nasıl beslendiniz
Meryem88 Yalp ben tuttum hemde kızım zerre kadar ek gıda almadığı halde. 6 ayını doldurduktan sonra sıkıntı olmuyor Allahın izniyle.
Nrgs Yalp geçen Ramazan oğlum 6 aylıktı hiç sıkıntı olmadan tutmuştum ama bu Ramazan sürekli peşinden koşarken nasıl tutacağımı düşünüyorum 😞
Kahve_tonunda-Kahve_tadinda Bu razaman deneyecem bakalım Allah yardımcımız olsun. Hamilelikten çok borcum var bir de bunu eklemek istemiyorum. İnşallah çok zorlanmam
[silindi] Acaba süt azalırmı bende kararsız kaldım hamileyken zaten tutamadım bir de bu yılın borcu eklensin istemiyorum
Aysealprsln Bende böyle bir post acacaktim ki siz actiniz benimde oğlum 5 aylık ramazanda bende emziriyorum tutmayi düşünüyorum bi skintolurmu acaba sütümde
Bellabells Yalp ben geçen sene tuttum. Oğlum 7 aylıktı.ek gıda tadımlık alıyordu o zaman.bir sıkıntı yaşamadım.halsizliğime halsizlik eklenmedi. Doğumdan beri oruçtan bağımsız olarak halsizlik vardı. Aynı şekilde devam etti.bu sene de oruçlarımı tutacam