Sevvaldal Hanımlar merhaba😊 19 aylık bebeğim için yatılı bir yardımcı arıyorum. İstanbulda oturuyorum. Özellikle bakcıısı olanlar hangi ajanslardan buldu? Var mı bildiğiniz yerler, tanıdığınız kişiler?
Sevvaldal Woody sahibinden de mi buldunuz? Gördüm ben de ama şirket olmayınca güvenilir olmaz diye düşünmüştüm🙄 memnun musunuz? Referanslı mı?
Woody Sevvaldal henüz başlamadı. 2 ay önceden başlatacagım zaten evde beraber olacagız bşr süre. Önceki çalıştığım ailelerin numaralarını verebilirim dedi ama gerek duymadım
Sevvaldal Woody bende bugün bir ajanstan iki kişi ile görüştüm. Bakalım hoşuma gitti gibi inşallah Allah utandırmaz🙏🙏🙏 tesekkur ederim sizin cevabınıza da, iyi insanlarla karşılaşalım inşallah🙏💐
anneCANan Woody merhaba . 2 ay önce başlatacağım demişiniz onun üzerine yazıyorum ben de ekim-kasım gibi başlayacağım göreve kendi kendime bir hafta on gün ben varken gelir diyordum şu an ikilemde kaldım acaba çok mu az
Sevvaldal mervecoskun aaa çok tesekkür ederim. Lakin işler rast gitti ve bugün birisi ile anlaştık gibi🙏🙏🙏 eğer bozulursa yazıcam ama size mutlaka🥰💐
Sevvaldal Woody bakalım bizde anlaştık gibi. İyi olur inşallah🙏😊 istanbul mu sizin dediğiniz rakam da?
Woody anneCANan kesinlikle çok az bence. 2 ay kala haftada 2 günle başlatacagım ben. Tanıdk bir sima gibi olsun alışsın diye. Zamanla günü arttırıp yalnız bırakacağım Son 1 hafta 10 gün işe gider gibi uzun sure bırakırım diye düşünüyorum ki çok ağlarsa dönüp müdahale edebileyim. Bir de son dk bailatırsanız ve beğenmezseniz ortada kalırsınız. Riske gerek yok bence. Cebimizden biraz fazla para çıksın ama işe rahat başlayalım diye düşünüyorum
anneCANan Woody mayısta Konya’ya annemlere ziyarete gideceğim biz Artvin’de görevdeyiz son ücretsiz izin yılım Konya’da uzun kalmak istiyorum Ağustosta döner bir ay sonrada işe dönerim diyordum düşündüm de haklısınız en azından bir ay önce başlatayım planımı da ona göre yapayım yorumunuza denk geldiğim iyi oldu
Woody anneCANan inanın ben de aynı durumdayım. Haziran 15de işe başlayacagım. Bir daha izne çıkamayacsagım izne yazlıga gitmek istiyorum işe başlamadan ama bayramda 1 hafta kalıp dönecegim mecburen. Oryantasyona devam 🙄😀😀 Allah iyilerle karşılaştırsın