Senadgm Bebeğim 2+4 aylık normalde gün içerisinde 5 6 sefer kaka yapardı 2 gündür günde 1sefer yapmaya başladı bu normal mi . Alıştım sürekli kaka ya herhangi bir problem mi var acaba diye düşünmeye başladım. Kaka rengi de gayet sağlıklı.
Bsr_tgb38 Senadgm benim bebegimde 2 aylık hemen hemen aynı düşünceye bende kapıldım sanki bi problemi mi var acaba diye düşünmeye başladım 🤔🤔
Haticekprn Senadgm gergin düzenli yapıyordu bebeğim iki gün yapmadı doktora sordum 6-7 güne kadar yapmaması normal karşılanır dedi sonra kendiliğinden yapmaya başladı büyüdükçe daha seyrek ama daha dolu yapıyorlar.
Mernana Senadgm normalmiş canım bende kızımla zamanla öğreniyorum. 3ay 4 günlük şimdilerde iki gün kaka yapamıyor üçüncü gün iki kez kaka yapar oldu. Zamanla düzene giricekmiş inşallah ☺️
Senadgm Bsr_tgb38 peki konu dışı ama siz ellerini açtınız mi bn çorap giydiriyordum baktım ellerini emmek istiyor bende açtım artık
Senadgm Haticekprn Normal de her beslenme sonrası veya 2 tur sonra kesin yapardı 2 gündür böyle gidince tırstım bende
Bsr_tgb38 kubusss aranıyor hep eskisi gibi meme Emmiyor bu aralar hemen bırakıyor ya da ağlamaya başlıyor hep huysuz
kubusss Senadgm benim bebeğimin düzeni de günde bir kakaydı simdi 3 4 kere yapıyorn3 gündür bende bunu taltım acaba problem mi var diye.. hatta dün sırtına kadar yapmıstı