Prensesannesi38 4 numara bez küçük değil mi ? Bir tanıdığım 4 numara kullanıyormuş ben kızım 10 kg yakın 6 bile almak istediğim oluyor dar sevmem rahat edemez ya
Merve-miray Prensesannesi38 Ben evy baby’nin 6 numarasını kullanıyorum kızıma. Bezin markası ne acaba
Sucukluyumurtaa Prensesannesi38 biz 9 kg yiz ben 5 numara kullanıyorum. 4 numara oturuyordu. Küçük ben olsam 6 bile alabılırkm 14 kg ye
Ftmsvnc Prensesannesi38 oğlum 12 kg sleppy 4numara kullanıyorum hiç bir sorun yok sıkma yada çiş taşması vs.. küçük yada büyük nasıl anlıyorsunuz. Bezin üzerinde kg aralığı yazıyor ben ona bakarak alıyorum
Emir123ali Prensesannesi38 10 aylık 8 /700 kilosu 4 numara prima kullanıyoruz bezden beze numara çok fark ediyor
Fun Prensesannesi38 kızım 12 buçuk kilo 5 numara sleepy kullanıyoruz. 4 numara çok sıkar rahatsız eder ya
Moomm 9 aylık 11.200 kg sleepy 5 numara kullanıyorum 6 ya geçeceğim bu paketi bitirip nasıl oluyormuş ki 🤔
Zalimsin Evet baya küçük ama belki beli poposu filan küçüktür boyu uzunsa kilosu toplanmamışsa olabilir belki kemikleri iridir kilosu ondandır görünüşü xsyıfıtr bilemedim benim kız 12 buçuk kilo 6 kullanıyoruz 5 e geçmeli en azından yine de
Tugbakivanc Prensesannesi38 benim oğlum 8 kg ben 5 numara sipariş verdim. Şaşırdım şimdi nasıl olmuş acaba