yerlersenietipuf Arkadaşlar geçen seferki mat 3 ve 4 e girdim gecemedim sorular çok zordu matematik 4e tekrar giricem akşam yapan varmı ya da bı akıl verecek sorular çok zor
Nik_mik_yok yerlersenietipuf amanin alenen kopya 🤣🤣 bizde mat yok maalesef ,yabancı dil ,edebiyat ve insan hakları kaldı
Tugce52 yerlersenietipuf canım lösemi açık gretim benimde girmem lazım 4 kredim eksik benmim zorunlu dersim yok din kültürü tarih felan seçtim ama hiç online sınava girmedim nasıl acaba gecebilirmiyimki tek seferde 4 kredi zaten bı versemde kurtulsam
Tugce52 yerlersenietipuf sınava pazartesi mi son acaba tarihi ben de yarın giricem eşim evde o çocuğa bakicak ben de sınavını olucam
yerlersenietipuf Tugce52 Din kültürü çok kolaydı azmis 4 kredi alırsın ya tarihte bilgiye dayalı olanlarida googleden bak geçersin her türlü inşallah 🥰
Nik_mik_yok Tugce52 çok kolay, biz gecenkinde full yaptık. Kimse duymasın ama netten de yardim alabilirsin. Ama aynı cihazdan girme 🤫🤫
Nik_mik_yok yerlersenietipuf ben de eşime yardımcı oluyorum vallahi. Ona kalsa geçemeyecek, yabancı dil sıfır 🤣 dersleri ıyi olan bi öğrenci tanıdığınız varsa yardim isteyin .
yerlersenietipuf Nik_mik_yok Ah nerdee oyle bı tanıdık 🤦herşeyi geçtim mat 3 ve 4 kaldı geciyim artık ya akmaya başladı 😭😭
Tugce52 Nik_mik_yok yok canım PC den giricem telefondanda bakarım valla napiyim 😁 zaten 4 kredi inşallah biter ya ben garanti olsun diye 4 ders seçtim toplam 20 kredi felan yapıyor bir an önce bitsin istiyorum Allah hepimize yardım etsin
Nik_mik_yok yerlersenietipuf direk soruyu yazarak bi dene istersen ,belki.nette çözümü çıkar. 9 soru bilsen geçiyorsun zaten, zamanını onlara kullan
Nik_mik_yok Tugce52 oooo ozaman kesin biter .din zaten kolay 2 kredi ,diğerlerinden de birini gecsen yeter .