catlakbianne 40ımın çıkmasına birkaç gün kaldı ancak kanamam son günlerde yoğunlaştı. Sizde böyle olan var mı? Yoksa doktora başvurmalı mıyım
Ilayda0098 Benim şuan 20 günüm ilk 10 gün yoğun son 10 günüm lekeli oldu şuan damla damla büyük ihtimal 3.4 güne biter
emy_yucek catlakbianne 47 gün sürdü benim. Herkesin farklı sanırım bi doktorunada sor bence endişelendysen.
Papatyaseverr catlakbianne 40. Lohusa kanamam bitti ve o gün adet oldum 1 haftada öyle sürdü sonra rahatladım 😂
esmirna16 catlakbianne 30 gün sürdü ama beni doktorum 5. Ve 15. Gün ve 40 gün kontrole çağırmıştı isterseniz bir kontrole gidin
Gulcanasil catlakbianne 97 gün oldu hala devam. Kırkın çıkar çıkmaz dr a git. Bende myom var onlar kanama yapıyor.
YazarAnne Benimde 40dan fazla sürdü. Ara ara yine oldu. Doktorunuzla çok endişelendiyseniz bir konuşun isterseniz.
Papatyaseverr catlakbianne ben öyle oldum canım lohusa kanamam azaldı minik minikti 40. Gün normal adet oldum 7 gün sonra bitti sonrada hep 4 haftada bir adetim geldi eskisi gibi 😊