Elfispnoglu Bebeğim 9 buçuk aylık ve daha emekleyemiyor bu durumu yaşayan var mı yada emekletmek için neler yapabilirim??
Ruveydaa98 Elfispnoglu aynen 9 ay 10 günlük emekleme çabası sıfır ayağa kalkmaya çalışıyor hatta diz kapaklarının üstünde ayağa kalkıyor
senemyavas Elfispnoglu kızımı oturtup karşısına ben annem eşim geçtik emekledik odanın içinde. Emekleyen bebek videoları izlettirdim. Havluyu katlayıp karnından geçirip havaya kaldırdım emekleme pozisyonu alınca annem sırayla ellerini ayaklarını sırayla ilerletti
Eesay Elfispnoglu emeklemeyecektir belki. Direk yürümeye başlayacaktır. Benim oğlum da asla emekleme pozisyonu bile almıyordu, sonra bir gün durup dururken emeklemeye başladı 9 aylıktı tam. Sizin de birden olur belki
bgmarik Elfispnoglu emeklemek bir gelişim göstergesi değilmiş doktorumuz öyle söylemişti.Yani bebekler emeklemeden de yürüyebilirler.Her bebek bir olmaz belki sizinki emeklemeden direkt yürüyecek😊
ant331 Elfispnoglu 9 aylıkken sürünmeye başladı. 10 aylık gibi yürümeye başladı. Yürüdükten sonra emekledi 😀😀
Dogavesultan Elfispnoglu kızım tam 13 aylık emekledi prematüre doğdu düzeltilmiş olarak 11 aylık emekledi 😂