ozsim Bebeğimde baş parmağının birinde batık olmuş. Hiç kesmedim tırnağını uzamadı diye. Ama nasıl batık oluştu anlamadım. Bu durumu yaşayan varmı ? Krem mi kullandınız?
Emirin_Annesiii ozsim benim oğlum da oldu sağlık ocağına götürdüm sordum düz kes ve çok dipten kesme dedi bir şey vermedi bende napicam bilemedim
Sisli ozsim bizde de doğuştan vardı doktorumuz krem verdi dar çorap giydirme dedi ve o kremle masaj yaprak sür dedi bitanesi geçti diğeri geçmedi baktıkta değilde et parçası biraz dışarda dedi ona şuan krem sürmüyorum kızarma olursa sür demişti doktorumuz
ozsim Emirin_Annesiii ayağı üşüyor diye üstüste giydiriyordum. Ondan galiba ayağı da küçük çorwpşwrı bol bile geliyor. Tırnak yapısından galiba . Ama korkuyorum enfeksiyon olcak diye :/
Sisli Emirin_Annesiii fucidin krem 20 g sürün batık olan kısıma tırnak etini geriye doğru çekerek hafif hafif masaj yapın ama tırnak eti şişme kırmızılık varsa sürün günde 3 kere
May01 Benim kızımında ayak parmagnda vardı 1 aya ladar uzamadı diye dikkatimizi çekmemiş bayagı kıvrılnştı batikon sürdük çorabını bol olanlardan seçtim düştü 10 gün içinde batık olan kısım.