Mrse Merhaba hanımlar. Dogum yapali 18 gun oluyo dikislerimin ustunde bi beyazlık var yaşayan var mı acaba ne oldugunu anlamadım ?
Cramel Mrse bende de durum aynı canım 18 gün oldu bizim de 1 haftalıkken doktor baktığında beyazlık oluşmaya başlamış iyileşiyor dedi. Böyle iyileşiyor demekki🤷♀️
Mrse Cramel ben baktıgimda vajina girişinin alt tarafına dogru açıklık görüyorum canım sende açılma var mı ? O kadar da dikkat ettim yataktan dahi kalkmadım bir hafta anlamadim niye öyle oldu
Cramel Mrse benim de aynı ama bayağı kapandi gibi. Aradaki dikiş olsa önemsemiyecem de tam girişteki olunca insan kapanmayacak diye endişe ediyor😕
ENA Mrse açıklık kesi yapılan yere doğru ise normal, ben de ilk dıştan baktığımda oo baya genişlemiş girişi demiştim. Ama merak etme içerisi eskisinden de sıkı oluyor.
Mrse Cramel 40 gune eski haline donuyormuş inşallah enfeksiyon kapmadan atlatırız teşekkür edrrim cevap vrrdigin için tedirginlik oluyo oyle görünce kafama da takıyorum her boslukta elim telefonda araştırır oldum 😊
Cramel Mrse 2. Doğumum benim ilk doğumumda aradaki dikişler açılmıştı eski haline döndü. bunda tam girişteki açılınca tedirgin oldum kapanmayacak diye😕inşallah kapanır canım. Bide estetikle uğraşmayalım sonra😅