Sumeyra87 Uygulamaya gore bebegimin agzina bisey yaklasinca agzini acma yani tokluk hissinin gelmis olmasi gerekli diyor.ama bizimkisi hala ayni harekete devam ediyor.ne zaman gelir sizce bu doyma hissi bebegimde.3 ay 7 gunluk
Morfrenk Sumeyra87 ağzını açması refleks bu arada onu her zaman yapacak ve gayet güzel bir şey yapması
Sumeyra87 Morfrenk refleks oldugunu biliyorum.ve benimde inanilmaz hosuma gidiyor.ama kusmamiz cok fazla ve doyum hissi olmadigindan cekiyor ha cekiyor sonra daha fazla kusuyor.ondan merak ediyorum ne zaman doydum diye duracak
Morfrenk Sumeyra87 evet çok büyük bir ölçüde azaldı şuan günde 2 3 defa kusuyor oda çok az. Şuan 5.5 aylığız. Doyma hissi 4.ayda geliyor ondan sonra emerken kendilerini geri çekiyorlar doyunca. 4. Ay atağında meme reddiyle birlikte gelebilir sizi korkutmasın
Morfrenk Sumeyra87 valla benim ki memeye çok düşkün saat başı emer o günlerde 4 saatte 1 emmeye başlamıştı çok ısrar etmedim tiksinmesin diye zaten acıkınca alıyordu memeyi gezerek karanlıkta falan emzirdim öyle geçti şükür
Sumeyra87 Morfrenk aynen simdi masallah bizimkide oyle ins ozamanda duzenli emerde sorunsuz geciririz.