mucizemmavi Merhabalar kızlar bebeğim şuan 2,5 aylık ve doğduğundan beri kundak yaptık şimdi artık bırakmak istiyorum ama kundak yapmayınca bebeğim uykuda elleriyle kendini uyandırıyor ne yapmak lazım 🤷♀️ bilemedim
nursocum mucizemmavi yarım kundak yapabilirsiniz yavaş yavaş kademeli olarak bırakırsınız bebekler bazı şeyleri rutin haline getirebiliyor
eymeninannesi3 mucizemmavi oğlum 5 ay 10 günlük doğduğundan beri yarım kundak yapıyorum daha erken degilmi kendini hazır hissettiğinde belli eder zaten ama illa birakcam kundağı diyosan bir gün bir elini serbest bırak ertesi gün bı elini serbest bırak kademeli git
Esmoska mucizemmavi 5.5 aylığız hala yarım kundak yapıyorum. Yapmaya devam etmeyi düşünüyorum yoksa uykuları kısa oluyor ve uykuda dönüyor yine kalkıyor. Sonra kademeli bırakacağım insallah.
Merve_96 mucizemmavi öncelikli olarak daha küçük canım biraz daha kundakta durabilir doktrumuz 4 aya kadar sorun değil demişti bize biz 3 buçuk aylıkken kademeli olarak bıraktık ilk önce bir kol 3 4 gün bu şekilde sonra diğer kol vücud sarılı sadece yine 3 4 gün o şekilde sonra tamamen çıkarttık yani ona rağmen yine zaman aldı tamamen alışması sabırlı ol sırasıyla yap zamanla alışıcaktır hemen malesef olmuyor yani bizim olmamıştı 🤷♀️