Neslidamla Kaç aydan itibaren destekli oturtmaya baslanız? Bize doktorumuz 4den sonra oturtabilirsiniz demişti bizde oturttuk bu ay baska bi doktora gittik o da 5ten sonra dedi kafam karıstı , yanlıs mı yaptık acaba?
yavruhamsi Ogulcan Neslidamla 4.aydaki sesteki oturma kucakta oluyormuş birde bebeğin isteğime göre bence ya bebek buna hazırsa zaten çok istiyor oturmak
Meryem88 Neslidamla bebekler zaten ne zaman oturmaya hazır olduklarını yaptıkları hareketlerle belli eder. Kaslarının güçlendiğini gösterecek hareketler. Ama genelde 6 aylıkken olur
Ogulcan yavruhamsi olabilir canım ama bize doktorumuz 5. Ayda izin verdi ben dediğim gibi doktorumuzun kontrolünde ilerliyorum mesela bebeğim için hoppala istiyordum onada izin vermedi yürüme arkadaşı önerdi bizde yürüme arkadaşı alacağız ben kontrollü gitmeyi seviyorum doktoruma da güvendiğim için böyle ilerliyorum
yavruhamsi Neslidamla 4a21g benim ki kucakta oturtuyorum mutlu oluyor etrafınizliyornyatırınca başlıyor yaygara sende ufaktan başla canım madem uzun süreli olmamakla birlikte
Neslidamla Biz 5 aylığız bende oturttum kucakta 4 deyken dün diğer doktor 5 te baslayabilirsin diyince kafam karıştı