KaanAtaM Bugün verem asimiz var ateş yaparmi koldan mi bacaktanmi vuruyolar izi kaliyormu yaşıyan anneler Cevap verirse mutlu olurum teşekkür ederim
dlkcnblt KaanAtaM verem koldan yapılıyo canm her bebek bir olmaz ama ben hemen calpol vermedim beklemiştim ateşi çıktı ağlama krizine girdi hemen verdim calpolu 2.verem aşndada ilkin öyle oldu diye aşı olur olmaz verdim sorun yaşamadım hiç
hulya1406 KaanAtaM bence ateş çıkmadan vermeyin ki doktorlarda önermiyor 37.7 olana kadar veremeyin şurup diyorlar.Belki de çıkmayacak ateşiniz.
birfincantuzruhu KaanAtaM her bebekte farklı oluyor canım benim oğlumda ateş yapmadı çok şükür ama aşırı huzursuzdu.
KaanAtaM dlkcnblt çok teşekkür ederim canım gitmeden aşı olmadan yarım saat önce verenler varmış versemmi bilemedim bende sonramı versem beşli karma asida çok ateşi çıktı 38.5 kaldıramadı yavrum 😔
Aylaayla KaanAtaM benim hemşire arkadaşım gitmeden cslpol ver dedi salı bizimde verem aşısı var bende gitmeden vericem
dlkcnblt KaanAtaM istersen gitmeden ver canım,bnm öyle yaptığımda oldu ama buna karşı olanlar da var,aşı ateş çıkarsa daha iyi calpol verince virüsle savaşması engellenmiş oluyo falan deniliyor ama yavrum gözümün önğnde ateşli acı çekerken dayanılmıyo valla
KaanAtaM dlkcnblt şuan çok kararsiz kaldım cnm geçen vermedim çok ateş çıktı ins bu defa birşey olmaz çay kasiginla vercem biraz calpol
Bal-Kaymak KaanAtaM verem aşısı oğlumda ateş yaptı. Huysuzluk huzursuzluk . Kolundan vuruluyor. İz yapıyor tabi ama ilk zamanlar değil. 4.aydan sonra kabuklanmaya başladı hala kabuklu. Kabuklar iyileşince de iz kalıcakmış. Doktoru ateşi 38 olmadan verme ilaç dedi. 38 e çıkınca calpol verdim. Calpolle düşmezse yarım fitil verebilirsin demişti. Ama calpol yetti . Sadece ilk gece ateşlenmişti
KaanAtaM Bal-Kaymak bizde şimdi olduk aşısını ebe ateş yapmaz dedi ins yapmaz kabuk tutacak dedi o zaman huzursuz olur dedi ins olmaz 😔