Nescafe Yigitkomuz_ tek çözüm tedavi olmak. Çok basit bir şekilde tedaviyle yok oluyormuş araştırdım ama çocuktan kaynaklı şuan bi yere kıpırdayamıyorum. 🤦🏼♀️
VERA19 Yigitkomuz_ Bekarlığımdan beri varislerim vardı,ara sıra çok yorulduğum günler ağrıda olurdu ama daha nadirdi.Hamilelikte arttı tabi,ve bebek doğunca hayat daha tempolu daha yorucu oldu derken sürekli ağrı çeker oldum
Yigitkomuz_ VERA19 uzun zamandır agrımıyodu bu kadar bugün feci şekilde sizliyo dışarda islermz vardı gundz 3 4 saat gezindik o yüzden heralde ağrısından uyuyamiyorm ya
Yigitkomuz_ Mariposaa ay o fayda ediyo da hava soğuk üşüyorum geri yorgan altına giriyorm nasil uyicam bu gece blmyrm 😂
Yigitkomuz_ Nescafe ya annem oldu ameliyat gene cıktı çözümü yok galiba ama kremi falan yokmu acaba anlık rahatlatck hiç doktorada gitmedm
Nescafe Yigitkomuz_ arkadaşın tanıdığı var ona sordurmuştum canım doktor kremler tedavi etmez boşa para harcamakla kalıyor insanlar demiş . Selülitlerin azalmasına yardımcı kremler varmış ama varise etki etmezmiş . Skleroterapi yöntemi varmış annen hangi yöntem ile ameliyat oldu ? Merak ettim şimdi o yöntem de işe yaramamışsa böyle kalırız herhalde 🤦🏼♀️
Nescafe Yigitkomuz_ anladım canm bu yöntem etkilidir inşallah fiyat telefonda vermedi muayene etmesi lazımmış önce uygun olduğunu sanmıyorum ama 😅 gidince öğrenirim artık . 🤩