Melegim1tane Kızlar bebeğim 23 günlük gaz cıkarmaya calısıyorum ama gazı filan cıkmıyor sonra kendi alttan çıkarıyor ama huzursuz filanda olmuyor gazını cıkarmıyorum artık sorun olurmuki
Asell2608 Melegim1tane çıkar mutlaka her beslenmeden sonra gazını al yoksa birikiyo birikiyo acillik oluyorsun benden söylemesi
NukleerBaslikliKiz Melegim1tane ağızdan çıkardığı ayrı popodan çıkardığı ayrı siz her beslemeden sonra muhakkak gazını çıkartın
HsnHtcMvnr Melegim1tane Ben uykusu bölünmesin diye gazını çıkarmadan yatırıyordum annecigimin tecrübesine güvenerek uykuda çıkarıyor çünkü.korkmayin
zlhaa00 Melegim1tane süt içtikten sonra çıkarsan iyi olur ama her bebekte gazlı olmaz ki gazı onu rahatsiz etse belli eder zaten morarıyolar resmen ben çok çektim ama yinede tedbir alın canm benm 2 haftadan sonra başladı aylarca sürdü
Melegim1tane Dileksener5 hayır suanlık bisey kullanmıyorum 40 ında gidicem doktora sorayım ona göre kullanayım o zaman
damlaylayaz Youtube’dan gaz çıkarma yöntemlerine bakın. O gazlar uyandırır bebeği, düzeni oturmaz ya da birikir alt gaz rahatsız eder