Songul Kızlar ben biyerde de okumuştum sütü az geliyo tawsiye etmişlerdi bende kullandım gerçekten göğüslerim doldu masallah bebek mağazalarında satıliyor izmirde joker magazinda aldim 1 lira tanesi sabah akşam içiyorum içecek pekmezli şu bitkisel süt arttırici diye geçiyor zaten sizede tawsiye ederim kullanın için gece içiyorum uyuyorum göğüslerim dolmuş adı KRAMAZAL içecek
nupeldemir21 Songul bozda çok etkili bayağı bayağı hemde şu bimde soğuk içilen bozalar öyle sıcak boza aramanıza gerek yok ☺️
[silindi] Songul patlamış mısır👌🏻 tek kelimeyle mükemmel, artık hergün yiyorum çünkü yedikçe göğüslerim taş gibi olacak kadar doluyor
Mduygum Ecee oluyo yaa sutu arttiran sey uzum dut incirdir zaten Dut pekmezi dut kurusu uzum pekmezi uzum kurusu incir kurusu bunlar sut yapan ana besinler zaten onemli olan kan sekerini yukseltmek kan sekerin ne kadar yukselirse sutun o kadar cok olur
cylnchngr Bende ebebekte satılan promalt içeceğinden aldım kesinlikle bu tarz malt içeceklerini tavsiye ediyoeum damla damla gelen sütüm şimdi sağmak zorunda kalıyorum taş gibi oluyor içmeye başladığımın ikinci günü etkisini göstwrdi
Ecee Mduygum ben herşeyi denedim ama asla sütüm artmadı 😂 bende saldım gitti 😂 sıkıldım sürekli sütü düşünmekten ölmez sonuçta diye düşünüyorum kendimi çok paralıyorum sonra ama her gün bir bardak içeyim bari 😂
cylnchngr Tubutubu şimdilik bi kilo aldırmadı aynen çok kalorili ama diğer türlü dikkat ediyorum yediklerime belki o şekilde dengelerim