sonsuz17 Kızlar hiç anlamam makyajdan bildiğim rimel sürmek sadece cumartesi düğün var siyah bişey giycem şal olsun makyajı nasıl yapıyorsunuz abartı olmayacak şekilde hangi renk şal gider bu arada😇
Mayisannesi34 sonsuz17 toprak tonları favorim göz makyajında 😊 genelde onları sürerim siyaha da güzel olabilir 🌺
Morfrenk sonsuz17 bebito buradan da anlatılmaz şipşak ama ☺️ göz makyajı yaparım ben sadece oda yüzü patlatıyor zaten yeterince diye düşünüyorum. Gölgeli göz makyajı videolarına felan baksana. Siyah elbise siyah şal, ben siyahçıyım ☺️
Canevlatlarim54 sonsuz17 Bebisinize be giydiriseniz bence o renkte sal takin çok güzel oluyor bende tesetturluyum sadece fondöten göz kalem maskara bide aylaynir çekiyorum gözüme o kafar sik sade duruyor bence
tavsaninannesi sonsuz17 far olarak mat toprak tonları rimel bb krem nude tonlarında mat ruj hafif allıkla işi bitiriyorum bazen allıkta kullanmıyorum
sonsuz17 Morfrenk teşekkürler bakayım o zaman bi☺️ herşeyi siyah yapıp şalı farklı kullanmak istiyorum da bakayım
sonsuz17 Canevlatlarim54 Ayn öyle yapayım highlighter sürüyor musunuz bebeği yatırıp gidicem 1 saat ztn dedesi bakıcak 😁
Canevlatlarim54 sonsuz17 yok hiç kullanmadım ya ayy ne güzel dedeye bak geçen babama baba iki dakka tut dedim yaww ben tutamam düşürürüm dedi 😄
sonsuz17 Canevlatlarim54 bizimki kaynanam dan daha güzel bakıyor o gün de düğüne gittim ona bıraktım başkasında durmuyor 😁
Minimalhanim sonsuz17 siyahın üzerine altın sarısı bi şal çok hoş duruyor makyajı da genelde toprak tonlarda yaparım herşeye uyuyor
Canevlatlarim54 sonsuz17 ayy ne güzel ya malesef benim ne kızım duruyor annemlerde nede oğlum 🙇♀️ yani hiç kimsede durmuyorlar sürekli benimleler
sonsuz17 Kardelen252525 çok teşekkür ederim canım benim 😊😊 mutlu oldum belki de yapamam malum bebek derken