Ebrukntr Merhabalar bebegım 4 bucuk aylık bezınde 2-3 keredir yeşilimsi akıntı ile karşılaşıyorum sebebı nedir yaşayan var mı acaba doktora götürmelımıyım başka herhangı bir sıkıntısı yok
Esilamm01 Ebrukntr bence doktora götürmelisiniz enfeksiyon olabilir genelde kızlarda akıntı oluyor normal diyor doktor bizdede olmuşdu normal demişdi ama sizinki yeşilimsi olunca bilemedim bence doktoru arayıp sorun yada götürün derim
Mom456 Ebrukntr Aynı durumu bugün ben de yaşadım ,kızım 4.ayını bitirdi,ateş yok ama huzursuz biraz,devam ederse doktora götüreceğim,enfeksiyon olabilir,idrarı kokulu ve koyu sarı mı kızınızın
Ebrukntr Esilamm01 enfeksiyon oldugunda ateş huzursuzluk vsde olmuyormu ki bilemedim 5. Ay kontrolümüz var gidince sorarım dıyorum ama korkuyorumda😔
Esilamm01 Ebrukntr canım benim kızım enfeksiyonu 3 defa atlattı sadece biraz huzursuzluk vardı ateş falan yoktu ama dedigim gibi net bişe diyemem kız çocuklarında akıntı normal ama sizinki yeşilimsi olunca enfeksiyon dur diye düşündüm
Ebrukntr Mom456 evet belirgin sarı ve bazen kokulu iştahıda pek yok susuz kaldığı için kokulu ve sarıdır dıye düşündüm ama yeşilimsi akıntı afedersiniz sümüğümsü akıntıyı 2-3 tür görünce endişelendim
Mom456 Ebrukntr aynı durum benim bebeğimde de var muhtemelen enfeksiyon geçiriyor,ki o kadar dikkat ediyorum ,yeşil renk olması beni tedirgin etti 😟
Ebrukntr Mom456 bende dikkat ediyorum annesütüde alıyor inşAllah değillerdir yarın doktora götürmeye çalışacağım inşAllah önemli birşey değildir sizede gidersem bılgı verırım
Mom456 Ebrukntr yok bu durum için değil genel olarak verebilirsiniz,bi kaç damla gün için de bir kaç defa veriyorum ,pamukçuğa falan da iyi geliyor,ağzı temizleniyor,hem de çok terlediği için susuz kalsın istemiyorum