Damdenal Selam kizlar, 1 aylik kizim bir haftafan fazladir kolik. Doktora götürdüm rahatlatici ve damla verdi ama hic bir faydasi olmadi. Daha once bu durumla karsilasan oldumu ve neler yaptınız ? Diger iki cocugumda hic karsilasmamistim 😔
Ezgiyksl Damdenal ah canımm benim oğlumda kolikti aslaa ama asla susmuyodu habire ağlıyodu artık kafayı yemek üzereydik 2 buçuk aylık olduğunda doktora gittik nurse harweys gaz damlası yazdı aldık kullandık zaten biraz azalmıştı gazı damlayı kullanınca tamamen bitti 3. Ayda çok şükür
Elif1010 Damdenal Denemediğim damla kalmadı kovaya su doldurup içine koyuyorduk masaj yapıyorduk en son spaya götürdük 2 buçuk aylıkken tamamen bitti 40 ından sonra hep spa ya gittik faydası olduğunu düşünüyorum 🌸
Amour Damdenal evet benim oglum oyleydi.ne ninni ne muzik nede rahatlaticilad fayda yapmadi.19 aylik hayla oyle malasef😃guluyorumda .artik alistim ben galiba
Damdenal Ezgiyksl aynen surekli agliyor kucagimda uyuyor, birakinca 5 dk surmuyor uykusu. Sureklide agliyor 😔
Kubras Benim de öyleydi ben hangi saatler olduğuna bakarak hareket ediyordum. Kolik tuttuğunda çok emerdi az emzirdim bol bol masaj beyaz gürültü açtım havluyu ütüyle ısıtıp sırtına karnına koydum. O zamanlar sağıyordum kolik zamanında iki biberon içiyordu azalttım ilk 40 gün çok kötüydü yememe dikkat ettim asla gaz yapan bir şey yemedim biogia gaz damlası bizde işe yaradı. Masaj ve sıcaklık en büyük şeyler
Damdenal Kubras benimkide cok emmek istiyor, yarim saate bir azar azar emip uyuya kaliyor kulda uyuyor birakinca uyanip agliyor
Gokcensare Damdenal otomatik ana kucağı pış pış sesi bitti dert tasa kalmadı kullanmadığım gaz damlası kalmamıştı artık birde benden size tavsiye mutlaka kulaklarını kontrol ettirin her doktor kontrolünde
LDinci1920 Damdenal türkiyede lefax satiliyomu canim almanyada yasiyorum bu ilac bi mucize kolik bebekler icin.
LDinci1920 Damdenal eger mama veriyorsan aventin kolik biberonu var ve mamanin icine kimyonlu rezene cayini da ekle öyle ver rahatlatiyor. Üzüm cekirdegi yada kiraz cekirdegi yastigi kulana bilirsin isitip karnina koy oda iyi geliyor sakin sicak su tobasiyla deneme.