Umayk Bebeğim 2 aylık ilk defa bugün farkettim kafasının arkasında yumuşaklık var daha kapanmamış arka bıngıldağı sizinde öylemi acaba gece gece kafam takıldı
Secda Umayk o zmanla sertlesecek canm daha erken benim kızım 12aylik halen yumuşak sıkma canını yat uyu birde bunu kafana takma
Ayca_ogun1 Umayk bende sizin gibi herşeyi dert ederdim ama öyle malesef bu çocuk büyüyene kadar siz hasta olursunuz birde üstüne titredikce daha çok olur bence dinlenin keyfini çıkartın 😊
Mom042 Umayk en gec 3. Yada 4. Ayda kaoanmasi gerek canim bizimde ozaman yumusakti ama 3. Ayda sertlesmeye basladi kaoanamzsa 3. Ayda gbi goturur gosterirsin nekadar buyulugu canim
ikizlerinannesi2985 Umayk 1 yaşına kadar zaten beyin gelişimi için bıngıldağın kapanmaması gerekiyormuş canım☘️
Umayk Secda internette arka bıngıldağın doğduktan sonra kapanması kazım gibi şeyler okudum ne bilim olmayan başıma dert arıyorum heralde teşekkür ederim 😊
Berininannesi07 Doktorlar 18 aya kadar sürer diyor sizin ki daha 2 aylık . Benim kızım 11. Ayına girdi hala daha tam kapanmadı . Her doktor kontrolünde de doktorumuz bakıyor daha yeni kapanmaya başlamış çok normal tam zamanı dedi
Umayk Berininannesi07 arka bıngıldak çok detaylı bildiğim bişey değildi internetten doğduktan kıs abi süre sonra kapanması gerek yazdığı için sorayım dedim teşekkür ederim 😊
Umayk Mom042 çok büyük değil aslında o sebeple geç farkettim sanırım kafasının arkasını tutuyordum biraz yumuşaktı 2 aylık şimdi kontrole gittiğimizde bi soracağım doktora ☺️
Umayk ikizlerinannesi2985 ön bıngıldak öyle ama arka bıngıldak kapanmazsa sıkıntı diye biliyorum canım umarım kapanır 1-2 aya bizimkide ☺️