Zmr0720- Merhaba hanımlar Bebeklerinize kullandığınız kan damla markaları nelerdir öcalan yada sidefer kullanan var mi oran hakkında olumlu şeyler duymadım cevaplarınızi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Sevdasahinn Zmr0720- bestiron kullanıyorum şimdiye kadar bir sorun yaşamadım kabızlık vs yapmadı .Gayet güzel gidiyor
PortakalliKahve Zmr0720- ocean microfer ve sidefer de ilave şeker var. Ocean şase de yokz bestiron kullanıyoruz bizde gayet iyi ilerliyor bir sıkıntı yaşamadık
dndgl-7 Epifenomen-gkc ben de bugün aldım ocean microferi 4-10 yaş İçin diyor bebeğim daha 4 ay 6 günlük birde 1 kiloya bir damla diyorlar sizde o şekilde mi kullanıyorsunuz?
Tsksn-gns-27 Sağlık ocağının verdiği kandamlasini kullanıyorum ama d vitamini doktorumuz onermedi başka alın dedi kan damlasına devam edebilirsiniz dedi
Zmr0720- Tsksn-gns-27 ben ilk doğduğunda sağlık ocağının verdiğini kullandım sonra cocuk doktoruna gittiğim de değiştirdi well care verdi ama kan damlasını kullanma dedi 6.ayinda kontrole gidicez o zaman sanırım durumuna göre karar vericem
dndgl-7 Tsksn-gns-27 sağlık ocağının verdiğinin içeriğinde olmaması gereken maddeler varmış galiba sağlık ocağında ki hemşire ve doktor önermedi devlet veriyo doktorlar önermiyo nasıl oluyo anlamış değilim 🤔 o yüzden biz de ocean microfer aldık