Urazzuhal Bebeğim daha 1 ay 25 günlük ama her uyandığında sırtı su gibi terli uyanıyor uyanıkken sıkıntı yok ama uyuyup uyandığında body ve sweati ıslak
elifiii Urazzuhal brbekler terler, ay ile ilgili değildir bu. Ortam cok sıcaksa veya kalın giydiriyorsanı terlerler, kan dolasım hızları bizlerden fazladır. Kendi vucut sıcaklıgını koruyacak kadar giydirmeniz yeterli,
Bal_bebek Urazzuhal bizim bebek 5 ay 25 günlük ince giydirsem de kalın 2 kat çorap giydirsem de ayakları hep terli ve buz gibi. Çözüm bulamadım
Epifenomen-gkc Urazzuhal ev ısınız Max 24 derece olmalı. Bizim 24 derece ve bir kat giydiriyorum tam oluyor
Urazzuhal elifiii aslında hemşirelerin dediği gibi bi kat fazla giydiriyorum yani body üstüne sweat altındada 2 tane pijama penye battaniyeylede sarıyorum çok mu geliyodur
Urazzuhal Bal_bebek bizimde elleri öyle ama o normal diye biliyorum kan dolaşımı en son el ve ayaklar olduğu için gibi bi bilgi vardı
elifiii Urazzuhal Evinizin derecesi kac, biz hiç üzerini örtmemiştik hem güvenlik nedeniyle hem de sıcak nedeni ile. Terleme mekanizması kendini sogutmak icindir. Battaniyesiz yatırın.
Bal_bebek E_srgt Daha dönemiyor canım ayağından güç alıp yattığı yerden göbeğini karnını kaldırmaya çalışıyor onun dışında daha başka bir hareket yok🤷♂️
E_srgt Bal_bebek bizde aynı canım popoyu kaldırıyor yüzde yüzde te yüzüstü iken bir kere döndü 10 gün önce dahada dönmüyor
elifiii Urazzuhal 23 yeterli 24 fazla, geceleri uygun kıyafetle 21 derecede uyumalı. Eger dereceyi azaltamıyorsanız üstünü inceltmelisiniz. Sıcaklık kontrolünü göğüs tarafından yapabilirsniz.