ikibebekli_anne https://imgyukle.com/i/Nf85Gj kizcelerr sonradan çıkan bi silik çizgi var böyle olupta hamile Kalan varmı
iki_prenses_annesi201 ikibebekli_anne var gbi duruyor silik çıkmş ikinci bi kaç gün snra tekrar yapın daha net çıkar yada hcg testi yaptırın 🙂
Zekimurendebizigorecekmi ikibebekli_anne Bi heyecanlandım kendi hamileliğim geldi aklıma ☺️ Hayırlı olsun
ikibebekli_anne Cinarimm5 bilmiyom canım bırakıp gitmiştim gece gördüm bi çizgi var gibiydi fakat pembe değildi şeffaf gibiydi
ikibebekli_anne ay valla cansınız ya 🤩❣️ , toplu bi cevap vereyim , ikinci bebeğim olucak inşallah bu , 1 tane oğlumuz var ikinciyi Haziran gibi istiyoduk rabbim böyle hayırlı görmüş demekki , içten içe öyle mutlu oldum ki çok sağolun @Yesillimon @Melek-233 @iki_prenses_annesi201 @hickimse1 @Minnaktosbik sizin yorumunuza gülmekten gözümden yaş geldi allah da sizi güldürsün 🤣 @sherlock_mom @Egemen16 @Ayse588
Asyaelf ikibebekli_anne sanırım var benim de böyleydi çok yeni olduğu için bu şekilde çıkmıştı sonra %90 sonuç verenden aldım net bi şekilde çıkmıştı🙈pozitif gibi 🤗