Kubrasen93 Kizlar bebegim bu aksam dis gicirdatti ve birbirne vurmaya basladi hic yapmamiati 1 yasinda bi arkadas kil kurdu olabilir demis basina gelen varmi belirtileri nelerdir bezde gorunurmu ? Korktum baya doktora gitmelimiyim gercekten
Balkizlarim Kubrasen93 karın ağrısı poposunu kasimasi ağzı akması ve bezinde ip gibi bir şey gördünnmu 🌸🙏
CatBoy Kubrasen93 diş gelişiminden kaynaklı muhtemelen. Kıl kurdu da en yaygın belirti ağızdan salya akmasıdır. Diş dönemindeki salyadan farklı tabiki. Popoda kaşıntı olur ayrıca. Anlatımlarınızdan kıl kurdu olmadığı yönünde düşüncem 🤗
Sisli Kubrasen93 bizim Bebişte çok yaptı bir ara kafaya taktım dişlerine zarar verecek diye korktum doktora sordum keyfi yerindeyse sıkıntı yok ama ilerleyen zamanlarda da yaparsa sıkıntı demişti çok şükür bıraktı 🙏🏻
Kubrasen93 Balkizlarim karni agridimi hic bilmiorum yani oyle bi huysuzlugu yokdu bezindede oyle bisey farketmedim acaba benmi farketmedim oyle bsey olsa anlarmiydim ?
Kubrasen93 Balkizlarim oyle bi karin agrisi yok ama bezini zor degstiryorum degstrmemi istemio oda 1 yasinda her cocukda vsr sanirim kasintisi oluyo ama karnini falan kasio ben bezini takip ediyim eniyisi bi sure korktum cunku
Kubrasen93 Mom34743 bende ilk defa duydum kil kurdu doktora gidin yazmis biri direk ben disindendir die dusunuyodum cok korktum
Kubrasen93 Balkizlarim cok saol yazdgn icin takip edicem ben sizin basiniza geldimi geldyse nasil atlattiniz
Balkizlarim Kubrasen93 yok canım gelmedi ama doktora götürün ilaç verir 🥰 geçmiş olsun 🙏♥️ insallahh yoktur ama hemen olumsuz yönde düşünme 💐💐💐
Kubrasen93 Mom34743 eli surekli agzinda hatta elleriyle yuzumu tutup benide isirmak istiyor sanirim kasindigi icin 🙏
Kubrasen93 CatBoy yok oyle bi salyasi yok agziyla hatta tukuruk yapip cikariyor muhtemelen disleri kasiniyor benide isirmaya calisiyo her firsatta hatta emerken mememide isirdi aksam
BDS bi kaç kez bende denk geldim kaşınıyordur ya da keşfediyordur düşüncesiyle çok üstünde durmadım, geçti gitti. diğer belirtiler yoksa evham yapmayın yoktur inşallah 🙏