Mirayse Bebeğine neredeyse hiç bez bağlamamıs doğumundan itibaren çiş yaptırmıs anneler var mı tecrübeli? Sorularm şunlar? dısarıya çıkıyormusunuz? çıkıyorsanız nekadar süreyele çıkıyorsunuz? dısarıda uygulamayı nasıl yapıyorsunuz?
Mom04 Mirayse böyle bir şey yapıp niye kendilerine eziyet ediyorlar sonuçta konuştuğu zaman tuvalet eğitimi veriliyor ömür boyu bezli olmayacak ya bu çocuk
OgretmenimKukla Mirayse Erken tuvalet eğitimi çocuğu depresyona sokar diye okumuştum. Kabızlıktan tutun güvensizlik problemine kadar birçok zararı var diye savunanlar vardı. 🤔
Woody Mirayse Ben sizi bir konuya etiketledim Bwz bağlıyorum ama çişi kakayı genelde tuvalette hallediyoruz. 1 yaşına girecek.
Mirayse Ziyangil ben denk gelmedim canım sonradan baslayanlar vardı hep ben ikinciye hamileym istiyorm cünkü ilk kıızmda bilmiyordum ama ilk kızım 9aylık kendi sölemeye basladı benm hiç böle birseyden haberm bile yoktu ve bunun fıtrata uygun olduğunu düşünüyorum.
Ziyangil Mirayse valla canım bana bu çok mantıksız geliyor ya mümkün değilmiş gibi kendinde bu cesareti görüyorsan ne güzel
Morfrenk Mirayse yalnız o kadın videoda sinyalleri iyi takip etmek sürekli onu izlemek gerekiyor diyor. Bir çocuğunuz daha varken zor olmaz mı böyle bir şey
musslim_mom Mirayse Doğru söylüyorsunuz bu fıtrata uygun bebeklerin, her uykudan uyanınca, emzirince tutabilirsiniz mesela, ama yenidoğan bebekler genelde çok çiş yaptığı için yıkanabilir bebek bezi kullanabilirsiniz, hem sağlıklı
SedaMeyra Prema sanirim kadinin ismi onun videosunu izledim.ben de 1 2tane. Dogdugundan itibaren hazir bez baglamamis. Lakin muslim.bezlerde bez.gibi yapip kalin.cocugun altina.baglamis. yani mumkunati yok o cocgun cisine kakasina yetismek . Ha alistirirsin o olur bu olur tamam. Valla ben de deli gibi düşünüyorum. Ama ben takintili biriyim ona baslarsam hayati evdekilere dar ederim
Mom079 SedaMeyra bebeği hiç mi altına işememiş kaka yapmamış? Anlamadım ben oğlumdan videoyuda tam dinliyemedim
Mirayse Morfrenk evet zor olur zaten o yüzden danısıyorum nasıl yaptıkar yapan birisi cıksında cok zor yaa filan desin bana cok mantıklı geliyor çünkü yapmazsamda onada yetişemedm dicem 😂
SedaMeyra Mom079 kazalar oldu diyor kadin. Bir iki kere lavaboya cis kaka tutarken gördüm. Coxuk.kakasini lavaboya yaptı. 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Mirayse Mom04 koşik olmasın diye koliğin sebebinin altına çiş kaka yapmaya zorlamak olduğunu sölüyorlar
Kagansmother Ben sinyali anlayana kadar ikinci tuvaletini bile yapmis olur 😅sinyal vermiyor ki soyle bi duruyor bi yere bakıyor hooop cırt ama hep oyle bi durup bi yere bakıyor bunun kaka mi normal bakış mi oldugunu nerden bileyim tuvaleti mesken edinmem gerek bunu yapabilmem için ilk 6 ay zaten anne sütünü sıvı bir şekilde çıkarıyor ikinma falan olmuyor boş is gibi geldi bana becerebilen varsa şapka çıkarırım önünde
Woody OgretmenimKukla o görüş Freudu yanlış anlamaktan.. Freud zorlamaya karşı çıkıyor. Yani altına yaptı, cezalandırıldı. Bu sıkıntı Bir se bebeklerin kasları 9. Ayda gelişiyor. Son olarak bu eğitim değil tuvalet iletişimi 🌺
OgretmenimKukla Woody Doğumdan itibaren olması düşündürücü geldi bana. Ah Freud seni yanlış anlamaları nelere sebebiyet veriyor. 🤭 Sonra da anal dönemde saplanıp kalınıyor.