Husnus43 Kızlar merhaba bebeğim 5 aylık bebek arabası almamıştık şimdi almayı düşünüyorum.hafif bir araba arıyorum baston en uygunu mu olur bizim için.çift yönlü olmasına gerek var mı 5 aydan sonra.önereceginiz bebek arabaları var mı acaba
Sevilayy_1 Husnus43 Bir sürü model var biraz araştırmak lazım sizin için öncelik ne mesela hafif olması mı tek elle katlanaması yada bunların hiç önemi yok bebeğim rahat etsin en konforlusu mu olsun aylarca bunları düşünerek 😅chicco lite way 3 sipariş ettim 2 yıldır kullanıyorum bunu almasam nuna yada joienin ürünlerinde seçebilirdim
Melosing Husnus43 5 buçuk aylık kızıma joie litetrax 4 aldık geçen ay. Kolumdan rahatsız olduğum için tek elle kapanması kapanınca ayakta durabilmesi ve valiz gibi çekerek taşınabilmesi tercih sebebim oldu. Fiyatı da nispeten uygundu indirimden aldık. Tek dezavantajı tek yönlü olması belki ama tentesinden izlemek için penceresi var kızım da etrafa bakmayı seviyor
Sevgilimmm Sevilayy_1 merhaba..memnun musunuz? Yani 15 kg a kadar taşıyor yazıyor arabalarda..bebeğim zaten 10 kilo çok kullanılmaz mi baston arabalar?
Husnus43 Sevilayy_1 ağır olmaması önemli bide uzun süre kullanabilmek tabi.bastonlar uzun süre kullanılmıyor mu acaba cihicco lite way 3 beğendim ben de ama uzun süre kullanabilir miyiz onu
Sevilayy_1 Husnus43 Benim tek sorun yaşadığım kısım biraz ağır hem bebek arabası hem çocuğu taşıyamıyo olmamdı normal baston gibi düşünmeyi gerçekten çok sağlam aldığım günden beri hiç pişmanlık yaşamadım keşke bunu alsaydım demedim sadece dolmuşa falan binmek için daha hafif bi bebek arabası olsa daha iyi olur demişliğim vardı 3.5 kilo olan onlarda baktım bebek içinde nasıl rahat edecek ki dedim vazgeçtim