Ddemirr Bebeğime ilk atopik dermatit dediler bizde mustela stelatopia Bioderma ve Bepanthol sensiderm aldık nemlendirmek için Sonra süt alerjisi dedi doktorumuz diyete başladım geçmeyince kan testi yaptırdık ve YUMURTA ALERJİSİ çıktı. Aldığımız ilk 2 kremi dönüşümlü sürüyordum herşey yolundaydı geçiyordu yüzündeki kızarıklıklar. Bir gün elime Bepanthol sensiderm geçti ve onu sürdüm ertesi gün tüm yüzü kızardı yine. İçeriğine bakınca hidrogenated lecitin olduğunu farkettim. Lesitin yumurtada mı ne üretliyormuş. Araştırınca farkettim. Demem o ki yediğinin yanı sıra sürdüklerimizede dikkat etmeliymişiz hemde baya.. umarım faydası olur birilerine
Addie487 Ddemirr aynen bende de diyet listesi var alerjik bebeklerde içeriklere bakılması gerekenler ; ovalbumin, ovomukoid, globulin, albumin, apovitellenin, livetin, ovomusin, ovovitellin, phosvitin, ovotransferrin, lizozim yazıyor.
Ddemirr Addie487 ah bilsem kullanır mıyım. Sizce de kremdendir değil mi. İlla yediğimiz birşeyden olmasına gerek yok
Addie487 Ddemirr yani devam eden günlerde kremi sürmediyseniz ve sıkıntı olmadıysa ondan olma ihtimali yüksek