BurcuKucuk Hayırlı akşamlar hepinize 💐 Ne olur çok dikkatli olalım çok dikkat edelim. Allah korusun en ufak ihmal ve beklenen kötü son 😭
Ftmsvnc BurcuKucuk ya gerçekten virüs yüzünden değil de korku ve stresten asıl olanlar olacak bizlere Allah sonumuzu hayır etsin. İnsanları korkutuyirlar piskolijim kaldırmıyor haber izlemeye
GoGirl BurcuKucuk Allah korusun cok artti vakalar cocuklarda etrafimizda okuldan karantinada olan cok duyuyoruz.
BurcuKucuk Ftmsvnc Amiiiin İnan o kadar psikolojim bozuldu ki çok korkuyorum yüreğim sağımda yaşıyorum resmen
BurcuKucuk GoGirl Rabbim evlatlarımızı korusun ama maalesef çocuklar için de artık durum çok riskli nasıl olacak hiç bilmiyorum
BurcuKucuk sevimakyl mutasyonlu virüs çocuklarda daha sık rastlanmaya ve ağır seyretmeye başlamış ilk zamanki virüs ile kıyasla
BurcuKucuk AyPerisiVeGokPrensininAnnesi canım çocuklara zaten aşı yapılmıyor çocuklarla ilgili böyle bir haber ne işlerine yarar 🧐
Ftmsvnc BurcuKucuk bide insanın düşündüğü başına gelir düşünceler dua olup kabul olur. Tedbirinizi alın gerisini Allah a bırakın
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi BurcuKucuk aileler yaptırsın çocuk riskegirmesin maksat biraz zaman geçsin çocuklar da aşılanacak denecek görürsün bak
BurcuKucuk Ftmsvnc evden çıkmaya korkar oldum parka bile indiremiyorum korkumdan. Rabbim evlatlarımızı korusun 🥺🤲🏻