IpekAda Annişler nasılsınız , hamile kaldım ama hiç kilo almadım sezeryan doğum oldu 5 ay önce . Şuan 3-4 kilo fazlam var 58 kiloyum . Ama karnım sanki kaldı gitmedi yaa . Var mı önerisi olan neler yaptınız siz ?
Bal_bebek IpekAda Canım bende sezeryan oldum oğlum 3 gün sonra 6 aylık olacak. 48 kilo ile hamile kalmıştım 65 ile doğuma girdim şuan 55 kiloyum karnım sarktı göğüsleri söylemeye dilim varmıyor 🤐10 nisanda annemlere gidip geleceğim gelince eşim spor salonuna yazdıracak. Kendimi çok kötü hissediyorum ilk bebekle psikolojim ardı sıra fiziğim 😕
Dilara-06 Benimde 5 ay oldu deli gibi göbeğim var nasıl gidecek bilmiyorum:(( hasta da olmadım daha acaba o un şişkinliği mi bilemedim napcaz bu göbekleri 😀
IpekAda Bir dönem taltım ama hem dikişler hem ben rahat edemedim nefes alamıyordum içinde çıkartım. Valla spor yapmak istiyorum ama 1 barsak su içemiyorum bizimkinden fırsat bulup. Şnternette videolar oluyor ya bazen sezeryan göbekten kurtulun vs onlar ne kadar doğru acaba ? Ya bende hem göğüsler hem karın iprenç hissediyorum resmen 10 beden büyük giyiyorum kendimi o vaziyette görmeyim diye güya rahat giyiniyorum