Fadimeanilgan Selam anneler 😊 kızım iki aylık ve kafasında çok fazla Konak var doktorumuz yağ sür tara zamanla geçer dedi ama sürekli yapmama rağmen geçmedi aranızda başına gelenler varmı varsa siz nasıl geçirdiniz ☹️
AloneMom Fadimeanilgan banyo yapmadan 1 saat önce bolca zeytinyağı sürün.ince ve sık dişli tarakla geriye doğru tarayın.banyods bolca şampuanla yıkayın enccok iki kerede geçer
Lilav21 Fadimeanilgan duşa girmeden yarım saat önce zeytin yağı sürdüm duşta ince tarakla taradım 1 haftada geçti bizim 😊
klcsb Fadimeanilgan ben zeytinyağı ve karbonat karışımı yapmştım iki kerede geçti canım deneyebilirsin biraz zeytinyağı çay kaşığının ucuyla karbonat karıştır banyodan 40-45 dk önce saça uygula
Saliho İnce disli tarakla taramaya korkuyorum ben nasl yapiyorsunuz acaba bilgilendirirmisiniz bizi bunu uygulayan annelerimiz
Srhtzlyh Saliho korkma bastırmana gerek bile yok zaten önden arkaya tara zeytinyağı yumuşatmış oluyor 😊
Jelebik Fadimeanilgan canım benimde kızım da vardı konak tarağı var chico nun minicik ama ilk kullanımda bile tertemiz yaptı bende duştan bir saat önce doğal zeytin yağı sürdüm kafasına sonra taradım sonrada duş tertemiz oldu