Tazeanniss Kızlar merhabalar bebişler için uygun fiyatlı kıyafetler bulabileceğimiz önerebileceğiniz sayfalar site vs varmı ben genellikle civilden alıyorum ama instagramdada güzel sayfalar var
Lilav21 Tazeanniss e bebek civil kitikate ve h&m fen alıyorum.İnstagrama çok güvenemiyorum açıkçası 🥺
Vanilya Tazeanniss ınstagram dan bir lıttlehoneybunnıes dan aldım. Trendyolda da varmış. Lcw,civil,carter’s,h&m,cigit,Morhipo,b&g store,mango,Zara alırım. Çok memnunum.
Baldantatli Valla bi siteden aldim indtada ben dikseydim daha guxek olurdu berbat bisi di brbek patigi de ayni hic bulaşma lcw civil e bebek iyidir yazin kis kisin yazlik indimi oluyo brn ole aliyorum
Tazeanniss Hivrozam kışa girerken birkaç tane sweat almıştım civilden 12 tl 15 tl filandı sanırım fiyatları defalarca yıkamama rağmen renkleri solmadı halâ yeni gibi kalitesi gercekten iyi
Tazeanniss Hivrozam evett canım indirimleri takip et ben 50 tl ye mont almıştım yüzde 50 indirimler oluyor
miraninannesi18 Tazeanniss ebebek ve waikiki genelde :) waikiki bence bu sene zirve yapti :) cok kaliteli uygunada var pahaliyada :) hatta waikiki uygulamasini telefonunuza indirrseniz uugulamada outlet urunleride var orayada bakablirsinz :)