Akbaba Oglum 4aylik emzik ve biberon hic tutmuyo agzina koyunca midesini bulandiriyor ve surekli parmagini emiyor emzige alistirmak istiyorum alıştırmak için ne yapmam lazım yardım edin kızlar sürekli emmek istiyor
151120 Morfrenk parmak diyor canım ama el demiyor çocukluğunda parmak emen biri olarak söylüyorum kızımda emiyor çok endişeliyim emzik biraz önğne geçiyor
151120 Canım benim kızım da tutmuyordu aynı sorun bende de var bu emziği buldum https://instagram.com/soothie_mommy?igshid=91sa8tlof2zv ve aldı hemen biraz pahalı ama işe yarıyor .bir de emzik eline engel olmadı bizim emzik olmadığında yine parmak ağızında
Mualdu06 151120 bu emzik ağzına büyük gelmio mu çok kaba diye almak istemedim tutuşu kolay mı bebek açısından benim bebeğim 1 buçuk aylık emzik vermek istiorım almıo sürekli meme de
151120 Mualdu06 canım benim kızım2 buçuk aylıktı tuttu diğer emzikler daha kaba bunun dış görünüşü kaba ana çok yumuşak emzik kısmı galan
Mualdu06 151120 gerçekten mi deneyim o zmn tereddüt ettim dış görünüş yüzünden İnş tutar bebeğim tok olsa da memesiz pek durmuo emzik şart oldu ama henüz uygun emzik bulamadım inceleme yapıodum
151120 Mualdu06 canım gönderdiğim linkteki sayfadan aldım çok yardımcı oldular Amerika’dan geliyor bu modeller daha Türkiye’de yok dedi bu ayıcıklı olanlardan varmış Türkiye’de ama en iyisi bu dedi ilkbirksç gün alışamadı ama sonra tuttu evde bir poşet emzik var tutmadığı bu mucize gibi geldi