Annesininprensesi Kızlar molfix kullanıyorum memnunum sızdırması falan yok ama bebeğimin poposunda çok fazla iz yapıyor değişmeyi düşünüyorum hangi bez iyidir kullanıp memnun kaldığınız özellikle sızdırma yapmayan hangisi?
[silindi] deletedmom913 nerden alıyorsunuz yurtdısı satıslı dıye bılıyorum almak ıstıyorum bende ama satısı yok turkıyede
alicihankus Annesininprensesi Ben sleepy kullanıyorum normalde çokta memnunum ama her zaman aldığım yerde kalmamış o yüzden mecburen molfix aldım cidden çok ız bırakıyo ya ve kakasini sırtına veriyo begenmedim hiç dar bide
Annesininprensesi alicihankus kakasını çok nadir çıkarmıştır ben memnunum aslında ama iz yapıyor ya o yüzden değişecek sleppy i denedim hem pişik hem sızdırma yaptı
alicihankus Annesininprensesi 2 3 gün oldu kullanali kaç defa çıkardı sırtına bi de sleepye göre bi numara büyük almıştım allahtan o bebekten bebeğe değişiyo canım bende canbebe denemek istemiştim bi keresinde pisik yapmıştı
[silindi] deletedmom913 bende prıma premıum care kullanıyorum ama pure serısı hosuma gırmıstı yapacak bısey yok 🤦🏼♀️
Mlsyldz Annesininprensesi migrosn bezi miniesi kullanıyorm ve çok memnunm pişik sızdırma taşırma yapmadı