kaymakliekmekkadayifi Kizlar 22 gunluk bebegim var banyo sonrasi cildi soyuluyor ve sanki putur putur mu denir bilemedim ama sertlesiyor gibi. Normal mi acaba
Sevdamavi kaymakliekmekkadayifi bizde de oldu 27 günlük doktora götürünce sordum mustela krem al dedi eczaneden temin ettik onu sürüyorum düzeldi
SevdAyaz kaymakliekmekkadayifi 2 buçuk aylık oğlum ilk zamanlarda önce sivilcelendi kafası yüzü sonra derileri soyuldu gibi oldu ben krem losyon kullanmadım tercih etmiyorum kendiliğinden geçti. Doktorumuza danışmıştım normal yenidoğanlarda demişti. Şuan prüzsüz tamamen💙😊😊
kaymakliekmekkadayifi SevdAyaz benim doktorumda kullanma gecer zamanla dedi ama insan yinede korkuyo bebej sonucta :)
Sena1k Deri değiştiriyor canım ondan soyuluyor benimkide soyulurdu bide her duştan sonra bol nemlendir cildide kuruysa benim bebeğim gibi ileride sorun olur sürekli nemlendiriyorum yoksa tahriş oluyo
Sena1k kaymakliekmekkadayifi bana aksine nemlendir dedi çünkü cildi aşırı kuruydu egzamaya dönüyodu her dk nemlemdiriyorum mustelanın vücut losyonuyla
SevdAyaz kaymakliekmekkadayifi bende her görünce canım sıkılıyodu ama geçiyo zamanla çok şükür kalıcı zararlı birşey değilmiş😊
Pelin4462 O gelişimi güzel olduğu için vücut soyuluyor canım özellikle doktora götürmüştüm .Sonra zamanla geçti ama bebek losyonu sür banyodan sonra .
kaymakliekmekkadayifi Sena1k bizimki o sekilde dgil gibi aslinda ama bilemedim ilk bebegim oldugu icin tecrubesizim biraz