Asilinannesiiiii Bunun sebebi ne olabilir acaba ? Dış çıkmasıyla alakası var mıdır ? Şu an 6 ay bir haftalık. Dış geliyor gibi. Kulakla alakasi var mıdır? Ama heos ağ kulağına dokunuyor . Acaba ağrıyor mu diye biz dokunuyoruz falan ama tepki vermiyor
YeldaKuzey Asilinannesiiiii diş agrısı kulak agrısı yapar canım benim oglumda sürekli kulagıyla oynar kaşır
Mervemerveesk Asilinannesiiiii diş çıkarma döneminde benim oğlum da kulaklarını çekiştirir. Dişini ağrısı, sızısı kulağa vurduğu için. Diş çıkarıyorsa normaldir
Hilalkakilli Asilinannesiiiii kulağı iltihaplanmış olabilir. Çünkü Bi arkadaşımında bebeğinin eli hep kulağındaymış hastaneye götürmüş iltihap demiş doktor
Asilturk Asilinannesiiiii yatarak mı emziriyorsunuz? Diş kulaga hıc vurmazmıs alakası yokmus cocuk dr öyle demıstı benim kızım da kulagnı cekiştirirdi ortakulak enfeksiyonu çıkmıştı
Asilinannesiiiii Mervemerveesk tam emin değilim ama baktığım zaman diş etleri hafif kabarmış gibiydi peki ağrısını nasıl dindiriyorsun
YeldaKuzey Asilinannesiiiii diş jeli kullanıyoruz dişliğini buzdolabına koyuyorum günde 1-2 veriyorum
Asilinannesiiiii Hilalkakilli aa acaba çocuğun elinin kulakta olmasının dışında bir belirtisi var mıydı ki
Hilalkakilli Asilinannesiiiii sürekli ağrıyan kulağının üstüne yatıyormuş. Ağlamıyorum ama sürekli eli kulağındaymış
Asilinannesiiiii Hilalkakilli benimki de hep ysn yatıyor ama dokunduğu kulağına değil de diğerinin üzerine yatiyor
Asilinannesiiiii Hilalkakilli doktoru yok ki canım ya. Olduğumuz yerde devlet hastanesi dışında hastane yok. Oraya da dün gittik doktorun odasına aynı anda on onbeş kişi oluyor. Doktorla konuşabilen sukretsin yani öyle bı ortam