3children1mom Deletedmom4440 Hmm.. zirkonyum biraz pahalı ama o bi diş ya da iki diş için diğer dişlerini de carka verdiklerini biliyormusun günlerce etlerin sizlamasi da cabasi😑
Seherronya Deletedmom4440 ben altın kaplama yaptırdığım için zirkonyumu bilmiyorum tatlım yardımcı olamayacağııım 😎😂
antikoalababy Deletedmom4440 birkaç gün kaplama gibi birsey taktılar 4 gün oldu . Yarın zirkonyum takacaklar
Sevimliannee Deletedmom4440 5 sene önce yaptırdım agrısı olmuyo. Orjinali olana kadar gecici takıyolar zaten. 5 senedir de bi sıkıntı yasamadım. Tek diş mi kac dişe yapılcak?
Mom104 Deletedmom4440 Darısı tüm isteyenlere, tavsiyemdir çok memnunum gülünce aynı @dewamkee gibi oluyorum 😁😬🤓👌👌👌
Sevimliannee Deletedmom4440 benim geciciyi 2 saatte hazırladılar. Gercekleri için bi kacdefa gitmen lazım. Ben tek tek yaptırmıstım o yüzden sordum. Birlikte yaparlarsa, kırılma vs olursa hepsi cıkmasın diye😂
ElifTGM Deletedmom4440 bebişim hiçbir dişime işlem yapılmadı . 23 yıldır ilk işlem yapılan dişim azı dişim oda çekildi. Dolgu kanal kaplama hiç bilmiyorum 🥰 Nasıl oluyor bu kaplama ?