KUMSAL2020 Kızlar merhaba kızım şuan philips 0-6 aylık emzik alıyor ama 6:ayda illaki 6-18 e kesin geçmekmi gerekiyor şuan yeni emzikde aldım yedekte dursun diye ama 0-6 bir sorun olurmuki
ybk2019 KUMSAL2020 bir süre sonra küçük geleceğini göreceksiniz bir de damak açısından iyi değilmiş ben hep değiştirdim
Yesimkvrk KUMSAL2020 bende 6 ayi doldurunca 6 18 aldim ama kabul etmedi geri 0 6 verdim suan 12 aylik olacak hala ona devam ediyo digeri büyük geliyo istemiyo
Fasulye12 Fasulye12 tekli 6-18 aylık alıp deneyeceğim, almama durumu olursa başka markayı denerim. Bi de elimde kalmasın ☺️
KUMSAL2020 ybk2019 O zaman mecbur alacam sanırım benim kızım biraz minyon o yüzden dedim belki büyük olur diye bide ne sıklıkla emzik değiştirmeli acaba
KUMSAL2020 Yesimkvrk Bende onu çok duyduğum için tereddütte kaldım sanırım deneyip görcez teşekkür ederim 🎀
Ozlemefe KUMSAL2020 6 aydan sonra 6.18 e geçtik ilk verişte aldi cok sukur bencede aynına göre verilmesi daha iyi yoksa neden ay ay yapsinlarki ama bazı bebekler kabul etmiyor ona bise diyemem siz yinede deneyin derim
Deletedmom5284 damak yapısına uygun şekilde büyüyor, küçük olanı kullanırsanız damak şekli bozulur, dişlerinin şekli bozulur
Ozlemefe KUMSAL2020 ama philip avent verdiğime pisman oldum diyebilirim fiyatlar ikiye katladı ve bulmasıda zorlaştı 3 ay once çiftini 80 tl ye almıştım suan ayni emzik 150 tl daha da ustu şaştım kaldim
Ozcskrl Ozlemefe bende aynı olayda sırf sinir oldugum için tommie tippiee fun aldım. Benim oğlum aynı sekilde kabul etti. İsterseniz bir inceleyin sizde.
Ozcskrl KUMSAL2020 ayına göre gitmek gerek damak yapısı bozulurda diş çeneyle ilgili problem olabilir diyor doktorlar.
Ozcskrl Ozlemefe avent biraz daha yassı. Tommie tippie yuvarlagımsı isterseniz fotograf atabilirim ikisi de var