mucizemmm_ Kizlar coçuklarin kiyafetlerdeki yemek lekelerini nasil çikariyorsunuz diş macunu denedim olmadi yeni uc tane ust aldim iki uc defa giydi oglum leke leke yemek yerken onluk kullanmiyor nasil çikarabilirim
Durukusunannesii mucizemmm_ Hommbitkiselin oxipower adında bi ürünü var hayat kurtarır sadece çamaşırlarda degıl heryerden kullanablrsn ben bebegmın kakalı kıyafetlerni bile onla cıkartyrm oyalamana gerek bıle kalmıyo buse çaydanlıkta tencere kalan o izleri o kadar güzel çıkartıyoki hayran kaldım 👍
kahvekokusuu mucizemmm_ leke olan yeri hemen elimde beyaz sabunla yıkıyorum leke falan kalmiyo daha dün sırtına kadar kaka oldu leke falan kalmiyor🤗
Durukusunannesii mucizemmm_ internette satış sayfası var girip sipariş edeblrsn mutlaka kullan hayat kurtarıyor 👍
kahvekokusuu mucizemmm_ bekletince çıkmıyor hemen yikamak lazim ben bebegimi kendi yesin diye alıştırıyorum heryeri leke icinde kaliyo ama hemen çıkıyor bu şekilde
Durukusunannesii mucizemmm_ Ben inanmamıstım alıp kullandm resmen sok oldum Asla ovalamadm sadece 1 ölçek döktüm Üstüne kaynar su döktüm okdar
Biscolataerkegim mucizemmm_ Güneşte bütün yağ lekeleri çıkıyor kurutmalığın üstüne atıyorum lekeli olan kısmı gözükecek şekilde hicbirsey kalmıyor