Mommyy70 cinara ben o kadar çok şey denedim ki kantaron zeytinyağı hepsi gece çözüm ne zaman bitmek istiyorsa o zaman bitiyor bu Konak bizim 4 ayda kendiliğinden kesildi
mavihuzurkalp cinara Canım en en etkili yöntem; Zeytinyağını sür 45 dakika beklet, rimel fırçasıyla hafif bastırarak tara, 2 kere yaptım ve bitti , kesin çözüm. ❤🐣
Aslihan1621 cinara banyosundan iki saat önce zeytinyağı ya da bebe yağı sürün banyosunu yaptırın sonra saçını tarayın oğluma iyi gelmişti hava soğuksa zeytinyağı sürdüğünde şapka takmayı ihmal etme
Aliasil-34 Mustela yağını sürüyorum birde konak şampuanı ı aldım banyo öncesi yağ sürüp kafasına masaj yap beklet yıka sonra ince tarakla tarayınca kalkıyor Konaklar
cinara Aliasil-34 mustelanin ne yagi? ve sampuan hangisi? zeytin yagi ve karbonat yapiyorum ama geciyo yine geliyo
Ballokumum1 Anneannem tavsiyesi üzerine uyguladım ve gerçekten geçti zeytinyağı sürüp masaj yaptım üstüne yumurta beyazını sürüp onlada ovdum saçlarını 45 dk sonra banyo yaptırdım tarağıyla tersine taradım ve geçti çok şükür bi daha görmedim
Aminemeltem Benım kızımda da vardı aksamdan vazelin sürdüm sabah yumusamıstı ince tarakla tarayıp yıkadım gectı tamamen cok sukur. Deneyebilirsiniz sızde