ElifAda9e Dereotu kuru ile zayıflayan var mı kızlar akşam yatarken yapılıyor hem sutu arttırıyor diyorlar doğru mu
Rosemay ElifAda9e evet süt yapiyir haftada 2 bağ yiyorum sade yemeklerin yanında bende süt yaptı sizde bilmiyorum canm
semaahmet ElifAda9e vallahi aldı başını gidiyo vallahi emziriyorum diye hiç bişey yapamıyorum kaldık boyle
Belinaymuhammadi semaahmet emziren annelere şunu ye süt yapar aman şunu yeme sütün azalır gibi bana laflar mantıklı gelmiyor bence emziren annede zayıflayabilir abartmadan diyet yapılabilir diyorum 🥰
semaahmet Belinaymuhammadi vallahi canm şuan herşey yiyorum kilolu olayım ama oğlum doysun seyindeyim o beni bırakınca zayıflarım heralde 🙈😁😁
Belinaymuhammadi semaahmet sütün nasıl geliyor bir şey yiyip içmesen değişiyormu sütün yani azalıyormu mesela ben 2 gün önce oruç tuttum borcum vardı sütüm gene aynı şekil geliyordu daha da çoklaşmışti hatta😁
bett12 Süt arttırma konusunda evet faydasını gördüm.Zayıflama konusu tartışılır.Ben çok severim dereotu pulbiber ve yoğurt karışımı yaprrdım her gece 3 ay boyunca.Keyfine yerdim valla ama bişey değişti mi desem kilomda🤷🏻♀️Yooo aynıyım
ElifAda9e bett12 bende öyle yapıyorum bende o zaman veremem of off yine kaldık kilo ile başbaşa desene 😀😄