Srnysl Kizlar Trendyol dolap uygulaması ndan bebek arabası almak istiyorum da güvenilir mi acaba aranızda ordan alışveriş yapan oldumu
Emelzy Srnysl ben aldım dolap uygulamasından ikiz bebek arabasıydı hatta çokta memnunum kesinlikle güvendiğiniz beğendiğiniz arabayı alın göndericim sağlam bir satıcıydı iletişimi hiç koparmadı buna dikkat edin Sizde. Burdan satıcıma teşekkür ediyorum 🥰
kahvekokusuu Srnysl ben giysi oyuncak bircok alisveris yaptim ama gondericinin daha önce yaptigi satislari varsa yorumlarina bakarak aldım bi sıkıntı yasamadim mama sandalyesini de ordan aldim yeniden farksiz geldi cok memnunum
Dmt-01 Srnysl bebek arabası değil ama kızıma ayakkabı almıştım resimdeki gibi geldi memnundum başka ihtiyacım oldugundada yine bakıyorum zaten ürün sizin elinize geçip siz onaylayana kadar satıcıya para geçmiyo oyüzden ürün geldiğinizde söylenildiği gibi değilse iade edersiniz
Epifenomen-gkc kahvekokusuu büyük bir eşya gönderirken dolap uygulamasında sıkıntı oluyor mu, ben de dolap uygulamasında bir şeyler satıyorum büyük bir şey satacağım ama hiç göndermedim sıkıntı çıkıyor mu merak ediyorum
Emelzy Emine52 evet ne tür bir araba istiyorsanız onuda yazabilirsiniz. Baston yada travel sistem gibi. Fiyatlar da gayet makul ben çok iyi fiyata neredeyse sıfır ürün aldım diyebilirim
Srnysl Dmt-01 bunu öğrendiğim iyi oldu bende korkuyordum bı sorun olur da param boşa gider diye teşekkür ederim canım 🥰
GokSuM Srnysl ben uygulamayı kullanıyorum. Bebek arabasını da oradan aldım. Satış için de kullanıyorum bence güvenilir bir uygulama. Satıcınızın iletişimine, aldığı yorumlara vs göre karar verebilirsiniz. Ben çok memnun kalmıştım.
balyavrum1 Srnysl ben hem alıyorum Hem de sıfırı bebek çocuk kıyafetleri satıyorum gelmese bile ürününüz paranız size geri aktarılıyor yada üründe sıkıntı çıkarsa geri gönderebiliyorsunuz iade hakkınız Varna paranızda hemen hesabınıza yatıyor
balyavrum1 Trendyol da dolap uygulaması için 25 TL kuponu var kızlar haberinolmayanlr için söyleyim dedim
kahvekokusuu Epifenomen-gkc belli bi desi var uygulamada da yaziyor o desi yi gecmeyecek sekilde gönderiliyor ama ben yine de besik alacagim zaman baktim ama cesaret edemedim ekstra kargo parasi cikarsa diye
Efeefe52 Srnysl canım dolap uygulamasından satıcı ile konuşup daha detaylı bilgi alabilirsin indirim falan istersin yine trendyoldan almış olursun 🤗
Emelzy kahvekokusuu Gardrops alıyor kargo ücreti hiç tavsiye etmiyorum o uygulamayı dolap sitesi 9 tl ücret alıyor. Bana kocaman ikiz araba gönderdi satıcım. Kızıma oynasın diye yine dolaptan kaydırak aldık koca boyum kadar kutuda geldi 9 tlydi sadece aöa Gardrops kesinlikle önermiyorum hem satıcıdan hemde alıcıdan kesiyolar ordan ürün sattım kesinti yaptı önermem Gardropsu
Emine52 Emelzy yaaa ben kraft istiyorumdaa baya hafif bi araba suan fiyati 1000 tl ama dolap uygulamasndan bakicam bide 😊
Ozbek42 Emine52 benm bebek arabam baby care diye bi marka hediye geldi o kadar rahat ve hafif ki bayıldım. Kraft alcaktm iyi ki almamışım cok memnun kaldım
Emelzy Emine52 böyle bir şey aldım 😊 çok memnun kaldım bende 21 aylık birde 4 aylık bebek olunca 🥰 birini taşı diğerinin elini tut olmuyodu iyi denk gelmişti gerçekten
CemreKerem35 Srnysl ben birçok ürün sattım birçok da ürün aldım . gayet güvenilir. kişi daha önce satış yapmışsa mutlaka değerlendirmelerine bakın bazıları ürünü abartarak yazıyor çünkü sıfır ayarında diye bi bakıyorsunuz çizik içinde o yüzden dikkatli olmaz lazım