Merida1 Kızlarrr bende bu işe girmeye karar verdim elimde 700 tl var yatırıp unutmayı planlıyorum sizce hangisine yatırmalıyım ?
Karas Merida1 burada bi arkadaş tavsiye etmişti ben de araştırdım ve BTT ye yatırdım. Bunun dışında da CHZ ve BnB ye dağıttım ama sizin bütçeniz az olduğu için tek coine yatırmanız daha mantıklı btt holo veya chz olabilir (ytd 😁)
Merida1 Clementine_ canım sanal para şimdi ucuzdan alıyosun ilerde değerleniyor altın gibi düşün ama sanal bu işte farkı bu
busrakandazzz Merida1 bende 840₺‘lik paramı 4600₺ Ye kadar çıkardım. Alt coinlerdeyim. Şu an chz de param ve bekletiyorum. Ama hot ve btt’ye eşit miktarda dağıtmayı planlıyorum. (YTD) ☺️
Merida1 busrakandazzz vay çok iyi Haziran’a kadar güzel bi miktar yapıp Doğum günü çekimini bedavaya getirmek istiyorum bakalım hayırlısı 😀
Yorumcu123 busrakandazzz ne kadar sürede yükselttiniz ne neler yaptınız düşünce alıp yükselince satıp o şekildemi yoksa yatırıp beklediniz mi
Birkuzuannesi20 busrakandazzz merhaba karınızı çekiyomusunuz yoksa bekletiyomusunuz düşükkenmi almıştınız coini
Karas Merida1 o uygulama çok sağlam değil yanlız pek önerilmiyor binance daha garanti canım bilgin olsun
busrakandazzz Merida1 kız biz köşe L koltuk aldık, bedavaya geldi diyebilirim😂 kardan zarar edince canım yanıyor artık😂 hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
PudraKokusu Karas bu platformda günlük yada haftalik kazanclar nasil hanimlar,, bi on bin liram var onunla girsem diyorum ama