Sehererkul Merhaba anneler ☺️ bebisleriniz gunduz kac kere uykuya yatiyo 4 aylik benim oglum saat basi uyumak istio uyuyo yarim saate uyaniyor sizinkiler nasil bana cok sık gibi geliyor saat basi uyutmayincada huysuzlaniyo sizler neler yapiyosunuz ?
Sodya Sehererkul bizim uyku düzeni çok fena . 2 gundur gunduzleri uyumamak icin direniyo sanki.agliyo agliyo... deli gibiuykusu var halbuki. Su an 2. uykusunu uyumaya calisiyo uyanmazsa eger.. 3 aylik bu arada
Gamzesilamina Sehererkul Sehererkul kizim 6 aylik gunde 2 sefer uyuyo oda kisa kisa malesef. Hemen uyaniyor
ElifKaratas Sehererkul 5.15 günlüğüz gündüz 3-4 kere 1 saat kadar uyur gecede 8.-9 gibi uyur genelde kendi evimizdeysek
Ftmsnny Sehererkul kalktığı saat itibari ile 1,5 saat Aralık’lar ile uyutuyorum. Gece uykusuna 09:00 gibi geçiyor gece 02:00 04:00 arası emmek için uyanıyor birde 07:00 de emmek için uyanıyor. 08:30 da kalkmış oluyoruz
Sehererkul Sodya ya benimki niye bole milletinki 3 kere uyur bizimki sabah uyudugu icin 10 kere nerdeyse uyuyo
Ayazz444 Gamzesilamina benim oğlumda 4aylık 5 günlük 3 gündür gece hiç yatmıyo mamasını değişecm bebelac veriyodum sanki doymuyo sma optipro alacam hiç uyku yok gece
Zeyyy 8 ay 20 günlük 5 aydır gün de 3 kez uyuyo 20ser dk😭😭😂 bazen ilk uykusu çok nadir 40 dk falan olur
Sodya Sehererkul haklisiniz aglayinca insan uyutmak istiyo.gercekten ne zaman oturcak düzenleri acaba
Sehererkul Ftmsnny ozaman normalmi bu kadar sıklık bebekten bebege degisiyo tabi bi turlu gece uykusuna
Ftmsnny Sehererkul ben yaklaşık 15 gündür uyguluyorum. Bebek mutlu ben mutlu ☺️ Bırakın uyusun. Geceyi gündüzü ayırt ediyorsa sorun yok
Sehererkul Ftmsnny ben mutlu degilim 😂 sabah 7 de uyuyo tansiyonum 9 a 5 dustu valla nasil olcak bilmiorum