GoGirl Elzanesr takipli doktorunuz varsa yapar onun disinda saglik ocaklarida yapiyor biz 3 ve 5. Ayda yaptirdik bir de 3 doz olani var sanirim
150430 Elzanesr hemşireyim halk arsında zehirli ishal olarak bilinir bugün 2. Doz rota aşısı yapıcazsiprariş verdim eczaneden
Emineatm Bağırsak enfeksiyonuna karşı yapılan bir aşı.Biz rotateq 3 dozlu olanından yaptırdık.Sağlık ocağıda özel hastanede bu aşıyı karşılamıyor ücretli şekilde yaptırıyorsunuz.
Mom626363 150430 bi sorum olucak size bu rotavirus rahatsizligini kac yasina kdr gecirebilir cocuklar ben ilk oglumda vurduramadim maddi durumlar yuzunden suan 4 yasinda ve gecmeyen bi isali var 4 gundur yani kan tahlili vs mi yaptirmamiz lazim anlamamiz icin
Elif_Naz Biz geçen hafta yaptırdık tek dozu 340 TL toplamda 680 lira verdik rotarix di adı ishal için yapılıyormuş bebekler herşey ağzına soktuğu için mikrop kapıyorlar onlardan koruyormuş bu aşı doktor dedi
150430 Elzanesr ya bir doktora danışsanız daha iyi olur ama ben kendim yaptırdım danıştım da doktora yaptırmak da fayda var hayati derecede sıvı kaybı yapabiliyor tabi dediğin gibi bir doktora danışsanız daha iyi olur