Bktbll Öncelikle herkese merhaba dün kızartma yaparken elime kople kızgın yağ geldi tavadan ve suan izi var bildiğiniz yanık izi götüren krem varmı acaba siyah kalıcak sanırım birde önerebileceğiniz nemlendirici bir krem
Tatlisannedilekk Bktbll geçmiş olsun canım 1ay önce benim elime de çaydanlık devrildi altlı üstlü 2.derece yanık geçirdim çok zordu daha yeni iyileşiyor elim, silverdin krem kullandım çok iyi geldi bide susam yağı sürdüm çok şükür iz falan kalmadı
41esra Bktbll canım balmumu nu zeytinyağında erit dolapta beklet merhem oluyor onu sür canım benim yüzüm kaynar suda yanmıştı çok şükür onun sayesinde iz kalmadı acısınıdaalıyor Ekstra silverdin ve kantaron yağı da iyi gelir
gulcezerenarslan Sıçradığı anda hemen zeytinyağı sürseydiniz iz bırakmazdı. Şuan ne kullanırsanız kullanın azda olsa izi kalır.
1yenianne Yumurtanın yağını çıkartıp sürün yanık izi kalmaz ama yumurta yağı çıkarmak kolay değil diye biliyorum Google’dan araştırın geçmiş olsun
Bktbll Guzelkizimbenim geçmiş olsun canım benimde iç tarafı yanla beraber ayrı ayrı yerlerde ben hemen cektim ustume surup limon koydum renk oyle evet
Guzelkizimbenim Bktbll bence hemen doktora gidin 2.derece yanık oldu çok acılar çektim izi kaldı öyle renk hastalığı varya yer yer beyaz olur onun gibi kaldı hücreler öldü birazda burusukluk kaldı öyle şeyler surmeyin yağ yanigi suya benzemiyor derinlesebiliyor
Bktbll Guzelkizimbenim evet ya bir anda oldu tava yerinden kayınca iç kısmı bide sütte veriyorum hamatan sürdüm sadece