Ceyfer M beden siyah askili yamuna korse satiyorum alali 26 gun oldu hala yeni alinmis kokusu ustunde icime pamuklu atlet giyip giydim ten degmedi toplam 6-7 kere giymisimdir dogumdan 20 gun sonra aldigim icin hemen inceldim ve s beden alicam almak isteyen yazabilir😊
ggzmkrcc Ceyfer ya canım M beden alırken ölçün neydi? Göbek deliğinin üzerinden 4 cm yukarda ölç dediler 77 cm cıkıyor M bedene denk geliyor. Ama 3-4 cm incelip S bedene gecmek zorunda kalırım diye karar veremiyorum 🙄 sizin kaç cm
Ceyfer ggzmkrcc benim 80 cm di ne kadar oldu dogum yapali ona gore alin eger yeni dogum yaptiysaniz biraz daha bekleyip alabilirsiniz
Ceyfer gokcetugce ben 260 tlye aldim nerde gördünüz acaba? sıfırı 300 tl girip bidaha bakın isterseniz sitesine
AnyelaMom 2. El esyalar genelde sıfırının yarı fiyatı olur 150desen anlarım hadi 170 de anlarım da abartıyorsunuz bence sana 190 verene kadar yuz lira daha ekler sıfırını alır millet :)
Ceyfer AnyelaMom neredeyse hic kullanilmamis oldugu icin bu fiyat zaten siz 100 lira daha ekleyip 0 ını alın