Ensar-mami Merhaba hanımlar oğlumun verem aşısı yeri baya şişti kızardı ve az Önce banyosu yaptırdım giydirdim . Aşı yerinden sarı bir sıvı geliyordu . Bu normal mi acaba . 5 . Aydayız bu arada
sarpinko Ensar-mami normal asinin guzel tuttugu anlamina geliyormus.banyoda uzerini liflemeyin dokunmayin kendiliginden geciyor
Ensar-mami Peki zehirli ishal aşısı varmış . Bunu devlet karşılamıyor . Yaptıranlarınız var mı fiyatı çok yüksek bide gerekli mü çok yani . Zaten aşılara karşı duran bir kısım da var insan neye inanacağını şaşırıyor .
Organikumos Ensar-mami yani ben yaptırmadım. Arkadaşımın bebeğiyle arasında 1 ay var tam kızımın arkadaşım bebeğine yaptırdı. Ben yaptırmadığım için ekstra dikkat ediyorum hijyenine çünkü genelde temizlik ve hijyen sıkıntılarında direk bebeklere yapışabilen bir virüs kolayca geçebiliyor yada çevresinde ki kişilerden o yüzden yaptırmayacaksan bakımına çok çok dikkat etmelisin sende.
Ensar-mami Organikumos yani tabikide dikkat ediyorum ama fazla hijyen göz çıkartır diyorum . Eskiden köyde büyüyen çocuklarda hiç bir aşı yaptırmıyormuş . Ve gayet sağlıklı büyüyorlar . Ve geçmişte bizde vurulmadık yani böyle bir aşı o yüzden çokta önemsemiyorum .